Les senalles

EL 100% DELS PRODUCTES QUE SERVIM I OFERIM SÓN DE PRODUCCIÓ PRÒPIA, produïts a l’Hort del Puig. I és veritat. No fem d’intermediaris.

Et proposem fins a 3 mides diferents de senalles cada setmana:

– La MINI SENALLA. Conté entre 3 i 6 productes de l’hort, sol valdre entre 4 i 12€.

– La SENALLA PETITA. Porta entre 4 i 8 productes, i el preu va dels 6 als 20€

– La SENALLA GRAN. Hi posem més de 7 varietats de productes, pot anar dels 12 als 30€.

O bé et pots fer la SENALLA A GRANEL, escollint el que vols entre el llistat de productes disponibles a l’hort.

També pots ampliar o modificar les senalles proposades amb qualsevol dels productes que tenim disponibles. Tot a la teva mida!

No et demanem cap comanda mínima.

Tota la informació de les senalles l’enviem per mail i Whatsapp cada setmana. Al cap de setmana enviem el mail amb les propostes de senalles de la setmana i els productes disponibles a l’hort. I el dilluns enviem un missatge de Whatsapp amb la mateixa informació.

VOLS REBRE LA INFORMACIÓ? Envia’ns un mail a lhortdelpuig@gmail.com o un missatge al 633 034 220.

EL PREU

El preu de les senalles varia cada setmana, doncs aquest és el resultat de la suma dels productes que conté la senalla aquella setmana. En tots els casos (tant en els tres tipus de senalles, com si es fa algun canvi o una senalla a mida), el preu de la senalla serà la suma de tot el que hi ha a dintre.

SENALLA de COMPROMÍS

Per nosaltres, el fet de comptar amb la teva comanda cada setmana és important, ja que en ajuda a planificar les plantacions, les comandes i ens permet mantenir l’estabilitat de vendes al llarg de l’any. És a dir, un compromís perquè productor i consumidor puguin viure millor!

Si optes per la “SENALLA DE COMPROMÍS” (és a dir, fer comanda cada setmana), t’apliquem un 5% de descompte a les verdures i hortalisses i també et cedim 2 senalles (cabassos, cistelles) per que et puguis endur les verdures més còmodament. Cada setmana ens retornes la buida i t’endus la plena que t’hem preparat.

Quan vulguis optar per la Senalla de Compromís, caldrà que escullis UNA SENALLA PER DEFECTE, que és la que et prepararem cada setmana si no ens dius el contrari. Podràs modificar, ampliar o anul.lar la comanda sempre que vulguis enviant un mail o missatge abans de l’hora de tancar comandes (17h del dilluns).

Què passa si fas Senalla de compromís i un dia no pots/vols recollir la teva comanda?
  • Primera opció: Busca un “padrí” per la senalla (algú que la pugui anar a buscar o menjar en comptes de tu). T’ho agrairem!
  • No trobes el padrí: pots gastar un dels 4 DIES DE “NO HI SÓC“. Per conciliar el compromís amb aquests dies impossibles de recollir, pots NO fer  la teva comanda fins a 4 dies a l’any.
  • Ja has gastat els 4 dies de “no hi sóc” i no pots recollir la teva comanda: deixes de tenir les condicions de compromís tants dies com dies “sense comanda” fas. Quan han passat aquests dies, per defecte tornes a tenir les condicions de compromís.

 

VULL REBRE EL MAIL CADA SETMANA

Per rebre el CORREU ELECTRÒNIC CADA SETMANA amb les propostes de les senalles i els productes disponibles a l’hort, només ens ho has de fer saber a lhortdelpuig@gmail.com o al 633 034 220, parlar amb el Nil o per Whatsapp, i t’inclourem a la llista de correu i/o Whatsapp per tal que rebis el mail cada dilluns (explicita si vols rebre el Whatsapp també).

 

EL PAGAMENT DE LES SENALLES

El pagament de les senalles es fa per transferència al número de compte que trobaràs a tots els albarans d’entrega de les comandes. També acceptem el pagament per Bizum.

Pagament cada cop que fas comanda o a final de mes:

Hi ha dues opcions per pagar les senalles.

  • Cada cop que vagis a recollir la senalla (1 pagament per senalla). Aquesta modalitat és la que entenem per defecte.
  • Un sol pagament a final de mes. Si ens comuniques que vols fer aquesta modalitat de pagament, nosaltres a final de mes t’enviem una factura amb la suma dels albarans del mes. Aleshores pots procedir al pagament

Sempre que facis l’ingrés al número de compte cal INDICAR EL TEU NOM o NÚMERO D’ALBARÀ/FACTURA. 

*Als punts de recollida de Manresa (Pakpil i Botigueta del Sant Miquel) i a l’Hort es pot fer el pagament en EFECTIU.

3 pensaments sobre “Les senalles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s