Senalla del dimarts 2 de març

Seguim plantant a bon ritme! La setmana passada vam deixar els llits de biofilm col·locats, i ens ha anat molt bé perquè tot i les pluges del dilluns, el dimecres hem pogut plantar una altra ramesa d’espinacs i les bledes de primavera, que sempre surten molt tendres. No ens queda més remei que seguir amb les estructures i malles per evitar els danys de conills, porcs i cabirols. 

També hem començat a feinejar a l’hivernacle. Quan al novembre vam enretirar els tomàquets de seguida hi vam fer una sembra d’adob verd, una barreja de veça i civada. I aquest és l’aspecte que ha agafat el sòl de l’hivernacle. Avui hem incorporat l’adob verd al sol, de manera que aquestes plantes faran una millora del sòl, tan estructuralment com aportant material orgànic. És qüestió d’anar tenint la terra a punt, i és que a principis de març, plantarem les primeres tomaqueres dins de l’hivernacle!

Amb aquest bo que fa, mireu quina flor tan maca fa la favera!

A l’enllaç hi trobaràs les senalles de la setmana i els productes disponibles a l’hort per fer la comanda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s