Senalla del dimarts 17 i dijous 19 d’octubre

Aquesta setmana hem fet la última collita de tomàquet de penjar, per així poder començar a desmuntar les tomaqueres i abans no arribi el fred salvar els últims que queden a la planta. El tomàquet de penjar (la varietat que hem fet servir aquest any és la Palamós) es guarda bé en caixes durant bastant temps -l’únic tomàquet que es conserva un cop collit- i en podem anar consumint fins a finals d’any.
A la feixa on hi teníem les primeres tomaqueres ja n’hem tret les canyes, fils i la cinta que entutora la tomaquera. Ara hem picat (trinxat) el cultiu i subsolat el terreny, per poder-hi plantar tot seguit els pèsols, els últims enciams i espinacs.
Estem desherbant els porros a mà, per fer-los la útlima bona calçada, així que ben aviat en tindrem de nou per a les senalles. I la setmana que ve, els primers alls tendres i espinacs!
Avui introduïm la última conserva que hem elaborat, el sofregit de ceba! Perfecte per acompanyar pasta i carn, però és tant bona que nosaltres l’esmorzem amb pa amb tomàquet! Aquest cop ens l’han elaborat l’Adrià i en David, que tenen l’empresa “De l’hort” a Vic. Treballen de forma artesanal i ens han preparat un sofregit de ceba amb molt de gust.
Les SENALLES D’AQUESTA SETMANA:

 La MINI SENALLA.  Preu estimat 7.68€ / 6.91€ de compromís

– 1 enciam fulla de roure

– 1 manat de bledes

– 400g de pebrot variat

– 1kg de tomàquets de penjar

La SENALLA PETITA. Preu estimat 10.53€ / 9.48€ de compromís

– 1 enciam meravella

– 1 manat de bledes

– 1 manat de col Kale

– 100g de rúcula

– 1 carbassa

– 1kg de ceba

 

La SENALLA GRAN. Preu estimat 21.55€ / 19.40€ de compromís

– 1 enciam fulla de roure

– 1 col de paperina

– 1 peça bròcoli (500g)

– 1 api

– 1 manat de pastanagues

– 1 kg de carbassó rodó

– 1 manat d’alls tendres

– 1 manat de bledes

– 200g de pebrot verd

– 200g de pebrot vermell

– 100g de rúcula

– 1 kg de ceba

 Podeu confeccionar una SENALLA a GRANEL o bé complementar la vostra senalla amb els productes que tenim disponibles:

 VERDURA

– Enciam meravella ECO: 1.35€/ut   (1.22€/u) 

– Enciam fulla de roure ECO: 1.35€/ut   (1.22€/u) 

– Pastanaga ECO (manat 8 ut): 2.60€/mt  (2.34€/mt) 

– Remolatxa ECO (manat 3ut): 1.85€/mt  (1.67€/mt) 

– Bleda ECO (manat 700g): 1.43€/mt  (1.29€/mt) 

– Api ECO: 2.40€/ut   (2.16€/u) 

– Mongeta tendra ECO: 6.50€/kg (5.85€/kg) 

– Col Kale ECO (manat 250g): 1.95€/mt  (1.76€/mt) 

– Espigalls ECO (manat 400g): 1.80€/mt  (1.62€/mt) .

– Rúcula ECO (manat 100g): 2.00€/mt  (1.80€/mt) 

– Col de paperina ECO: 2.00€/ut  (1.80€/ut)

HORTA D’ESTIU

– Tomàquet de penjar ECO: 3.70€/kg (3.33€/kg)

– Variat de tomàquet ECO: 3.95€/kg (3.56€/kg)

– Albergínia blanca, ratllada o negra ECO: 2.30€/kg   (2.07€/kg)

– Pebrot verd italià ECO: 2.85€/kg   (2.57€/kg)

– Pebrot verd per escalivar ECO: 2.85€/kg   (2.57€/kg)

– Pebrot vermell italià ECO:3.10€/kg   (2.79€/kg)

– Carbassó ECO: 2.10€/kg   (1.89€/kg)

– Carbassó rodó ECO: 2.10€/kg   (1.89€/kg)

FRUITA

– Meló ECO: 1.90€/kg   (1.71€/kg)

REBOST

 Mongeta seca del Vilar ECO: 10.50 €/kg    (9.45 €/kg)

 Carbassa ECO: 1.85€/kg    (1.67€/kg)

 Ceba valenciana ECO: 1.95€/kg    (1.76€/kg)

– All ECO: 8.00€/kg   (7.20€/kg)

CONSERVES

 Crema de carbassó ECO 1L: 4.16€ (ingr.: carbassó i ceba)

 Crema de remolatxa ECO 1L: 4.16€ (ingr.: remolatxa i ceba)

 Melmelada de ceba ECO 120g: 3.12€ (ingr.: ceba i sucre)

– Paté d’albergínia ECO 120g: 3.12€ (ingr.: albergínia, oli i sal)

– Sofregit de ceba ECO 230g: 3.43€ (ingr.: ceba, oli i sal)

AROMÀTIQUES (fresques, acabades de collir)

– Llorer ECO (bossa de 15g): 1.45€/u    (1.31€/u)

– Romaní ECO (bossa de 50g): 1.95€/u    (1.76€/u)

preus ( ) són els de compromís.

* TOTS ELS PRODUCTES QUE OFERIM SÓN ECOLÒGICS, FRESCOS, CULTIVATS I COLLITS A L’HORT DEL PUIG. No fem d’intermediaris amb altres productors i respectem les temporades dels productes.

* Tots els preus tenen l’IVA inclòs

* Les quantitats i productes de les senalles pot ser que acabin variant una mica -segons la disponibilitat- cosa que farà variar el preu final de la senalla.

* TOTS ELS ENVASOS SÓN REUTILITZABLES I PER REUTILITZAR: les senalles, les caixes, les bosses de paperoueres gomes de fer manats en bon estat cal retornar-les per tornar-ho a fer servir.

Per FER LA COMANDA, heu d’enviar un correu a lhortdelpuig@gmail.com  indicant el NOM, el DIA de RECOLLIDA i el LLOC DE RECOLLIDA.

·  Per rebre la comanda el DIMARTS a la tarda cal fer la comanda abans del dilluns a les 13h.

·  Per rebre la comanda el DIJOUS a la tarda cal fer la comanda abans del dimerces a les 13h.

 

Els nostres PUNTS DE RECOLLIDA són: 

·  A l’Hort del Puig,  Castellbell i el Vilar: , als voltants de les 14h i al c/BAIX VILAR n7 a partir de les 17h.

·  La Grana, barri la Farinera de St. Vicenç de Castellet (km21 de la C55). A partir de les 17.30h fins a les 20h

·  A la carnisseria NÚRIASant Vicenç de Castellet, al c/ Maria Gimferrer 21 (costat de l’ajuntament), a partir de les 18h fins a les 20h.

·  A la botiga PAKPILManresa. C/St. Josep 29, a partir de les 18h fins 20.30h. 

·  A la Botigueta del Sant MiquelManresa. Al c/ St, Miquel 3. a partir de les 18:30h fins 20.15h.

·  A la botiga Santiveri,  plaça del Triomf, Terrassa.  A partir de les 17.30h. (NOMÉS DIJOUS)

·  A la botiga de queviures de la PaulaMonistrol de Montserrat. Plaça de la Font Gran, a partir de les 18h fins a les 20.00h. (NOMES DIMARTS)

Salut i bons aliments!

Nil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s