L’Hort del Puig es suma a l’Aturada General – dimarts 3

Tota la colla de l’Hort del Puig ens sumem a la convocatòria d’Aturada General convocada per demà dimarts 3 d’octubre. Pels nostres drets, per dignitat, per la llibertat, per condemnar l’ús de la força davant braços alçats a les escoles. Perquè és allò mínim que podem fer per digerir la indignació. Demà dia 3 sortim al carrer.
Aquesta situació afecta a la normalitat de les senalles. Les comandes de dimarts, les farem el DIMECRES 4, amb el mateixos horaris. Els que ja hagueu fet comanda pel dimarts i no us vagi bé el canvi, feu-m’ho saber.
Salut i ànims!
Nil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s