Senalla del dimarts 12 i dijous 14 d’abril

Comencem la segona setmana d’abril amb la terra en saó, al dente pels treballs del sòl. Desherbar la terra al voltant dels cultius i cavar-los (remoure la terra) activa els microorganismes i fa que el sòl sigui més fèrtil.
Enfocarem la setmana a preparar la terra pels nous cultius que toca plantar a finals de setmana: espinacs i enciams com cada 15 dies, les últimes safates de cebes tendres, remolatxes, una primera tanda de porros, un altra safata de carbassó i la primera gran ramesa de tomàquets! Ara sí que sí!
Tornarem a collir de nou enciams meravella; també tindrem les primeres faves tendres (que són per menjar amb pell!) i farem una primera collita de carxofes. Ep, ull! Com que són les primeres que arriben, en tindrem poquetes!
A partir d’ara veureu que també us oferim plantes aromàtiques de la finca ecològica de l’Hort del Puig, com el llorer, la farigola i el romaní.
Les SENALLES QUE PROPOSEM AQUESTA SETMANA:
La MINI SENALLA. Preu estimat 5.59€ / 5.03€ de compromís
– 1 enciam negre d’hivern
– 1 manat d’alls tendres
– 2 ut de carxofes
– 1 manat de bleda 500g
 
La SENALLA PETITA. Preu estimat 11.19€ / 10.07€ de compromís
– 1 enciam negre d’hivern
– 1 coliflor
– 1 manat de ceba tendra
– 300g de faves tendres
– 1 manat d’alls tendres
– 1 manat d’espinacs
 
La SENALLA GRAN. Preu estimat 17.67€ / 15.90€ de compromís
– 1 enciam negre d’hivern 
– 1 enciam meravella
– 1 coliflor
– 1 manat d’espinacs
– 1 manat de ceba tendra
– 1 manat d’alls tendres
– 1 manat de brotons de col
– 1 manat d’espàrrecs de marge
– 300g de faves tendres
– 2 carxofes
Podeu confeccionar una SENALLA a GRANEL o bé complementar la vostra senalla amb els productes que tenim disponibles:
VERDURA
 Enciam negre d’hivern ECO: 1.33€/u
– Enciam meravella ECO: 
– Escarola ECO: 1.45€/u
– Bleda verda ECO(manat de 500g): 1.02€/mt
 Ceba tendra ECO (manat de 3ut): 1.94€/mt
 All tendre ECO (manat de 10ut): 1.99€/mt
– Espàrrecs de marge (manat de 25): 2.55€/mt
– Brotons de col ECO (manat 100g):
– Espinacs ECO (manat 500g)
– Carxofes ECO: 4.15€/kg
 Faves tendres ECO (per menjar amb pell):
– Coliflor ECO: 2.10 €/ut
– Coliflor petita ECO: 1.47€/ut
AROMÀTIQUES (fresques, acabades de collir)
– Llorer ECO (bossa de 15g): 1.45€/u
– Farigola ECO(bossa de 20g): 1.95€/u
– Romaní ECO (bossa de 50g): 1.95€/u
REBOST
– Ametlles ECO (amb closca): 3.45€/kg
* TOTS ELS PRODUCTES QUE OFERIM SÓN ECOLÒGICS, FRESCOS, CULTIVATS I COLLITS A L’HORT DEL PUIG. No fem d’intermediaris amb altres productors i respectem les temporades dels productes.
* Tots els preus tenen l’IVA inclòs
* Les quantitats i productes de les senalles pot ser que acabin variant una mica -segons la disponibilitat- cosa que farà variar el preu final de la senalla.
* TOTS ELS ENVASOS SÓN REUTILITZABLES I PER REUTILITZAR: les senalles, les caixes, les bosses de paperoueres gomes de fer manats en bon estat cal retornar-les per tornar-ho a fer servir.
 
Per FER LA COMANDA, heu d’enviar un correu a lhortdelpuig@gmail.com  indicant el NOM, el DIA de RECOLLIDA i el LLOC DE RECOLLIDA.
  • Per rebre la comanda el DIMARTS a la tarda cal fer la comanda abans del dilluns a les 21h.
  • Per rebre la comanda el DIJOUS a la tarda cal fer la comanda abans del dimerces a les 21h.
Els nostres PUNTS DE RECOLLIDA són:
  • Castellbell i el Vilar: a l’Hort del Puig, als voltants de les 14h i al c/BAIX VILAR n8 a partir de les 17h.
  • Sant Vicenç de Castellet: carnisseria FELI, al c/Eduard Penya 9, a partir de les 18h fins a les 20h.
  • Manresa: botiga PAKPIL, al c/St. Josep 29, a partir de les 18h fins 20.30h.
  • Terrassa: botiga Santiveri, a la Plaça del Triomf, 20. A partir de les 17.30h. (NOMÉS DIMARTS)
Salut i bons aliments!
Nil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s