Senalla del dimarts 8 i dijous 10 de març

La bonança es fa notar en molts racons de l’hort. Les feines de desherbar s’han convertit en l’esport oficial de la setmana, i més després de les pluges de la setmana passada. Les faves les tenim ben florides, i els pèsols, més val tard que mai, han començat a espavilar-se i a fer mata. Les noves bledes, les cebes tendres, els alls tendres i les carxofes no tardaran gaire a arribar…
Aquesta època, com que fa caloreta i el dia s’allarga, és emprenyadora perquè cultius com les coliflors i bròquils romanescs s’espiguen molt ràpidament. Tot va tant ràpid que una setmana encara són petites i la següent ja són grosses i apunten a espigar-se. Per això aquesta setmana tenim uns bròquils romanescs ben bonics que estan al dente!
Entre feina i feina intentarem acabar d’instal.lar el reg automatitzat, que ens estalviarà feina i regarà d’una manera estable; això als cultius els agrada i es nota en el bon creixement d’aquests.
En el capítol dels fruiters, es comencen a notar els borrons dels que vam plantar, senyal que són vius i es comencen a moure!
I estem contents perquè aquests dies han començat a venir el Juan i el Víctor: un de l’institut de Castellbell i el Vilar i l’altre de l’escola agrària de Manresa. Els dos han vingut a fer pràctiques i ens fan un molt bon cop de mà a l’hort. I com més som, més riem!
Les SENALLES QUE PROPOSEM AQUESTA SETMANA:
La MINI SENALLA. Preu estimat 5.42€ / 4.88€ de compromís
– 1 bròquil romanesc
– 1 manat de ceba tendra
– 1 enciam negre d’hivern
 
La SENALLA PETITA. Preu estimat 9.45€ / 8.51€ de compromís
– 1 enciam negre d’hivern
– 1 bròquil romanesc
– 1 bròcoli
– 1 manat de bleda verda (500g)
– 1 manat d’espinacs
 
La SENALLA GRAN. Preu estimat 18.85€ / 16.97€ de compromís
– 1 enciam negre d’hivern 
– 1 bròquil romanesc
– 1 manat d’espinacs
– 500g de cols de Brussel.les
– 1 manat de porros
– 1 manat de bleda verda (500g)
– 1 bròcoli
– 1 manat de 25 calçots
Podeu confeccionar una SENALLA a GRANEL o bé complementar la vostra senalla amb els productes que tenim disponibles:
VERDURA
 Enciam negre d’hivern ECO: 1.33€/u
– Porro ECO (manat de 7): 2.30€/mt
– Espinac ECO (manat de 500g): 2.85€/mt
– Bleda verda ECO(manat de 500g): 1.02€/mt
 Ceba tendra ECO (manat de 3ut): 1.94€/mt
– Bròquil romanesc ECO: 2.15 €/ut
– Col de Brussel.les ECO: 4.70€/kg
– Bròcoli ECO (peça 500g): 2.10 €/ut
 Calçots ECO (manat de 10): 1.90€/mt
 Calçots ECO (manat de 25): 4.75€/mt
REBOST
– Ametlles ECO (amb closca): 3.45€/kg
* TOTS ELS PRODUCTES QUE OFERIM SÓN ECOLÒGICS, FRESCOS, CULTIVATS I COLLITS A L’HORT DEL PUIG. No fem d’intermediaris amb altres productors i respectem les temporades dels productes.
* Tots els preus tenen l’IVA inclòs
* Les quantitats i productes de les senalles pot ser que acabin variant una mica -segons la disponibilitat- cosa que farà variar el preu final de la senalla.
* TOTS ELS ENVASOS SÓN REUTILITZABLES I PER REUTILITZAR: les senalles, les caixes, les bosses de paperoueres gomes de fer manats en bon estat cal retornar-les per tornar-ho a fer servir.
 
Per FER LA COMANDA, heu d’enviar un correu a lhortdelpuig@gmail.com  indicant el NOM, el DIA de RECOLLIDA i el LLOC DE RECOLLIDA.
  • Per rebre la comanda el DIMARTS a la tarda cal fer la comanda abans del dilluns a les 21h.
  • Per rebre la comanda el DIJOUS a la tarda cal fer la comanda abans del dimerces a les 21h.
Els nostres PUNTS DE RECOLLIDA són:
  • Castellbell i el Vilar: c/VILAR 3, als voltants de les 14h i al c/BAIX VILAR n8 a partir de les 17h.
  • Sant Vicenç de Castellet: carnisseria FELI, al c/Eduard Penya 9, a partir de les 18h fins a les 20h.
  • Manresa: botiga PAKPIL, al c/St. Josep 29, a partir de les 18h fins 20.30h.
  • Terrassa: botiga Santiveri, a la Plaça del Triomf, 20. A partir de les 17.30h. (NOMÉS DIMARTS)
Salut i bons aliments!
Nil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s